Com va néixer Sport & Cook

Un dia entre setmana de Març, haviem quedat a Puigcerdà amb l’Eduard Jornet i la part de l’equip de la VCUF per dinar i fer reunió per la organització de la cursa. per aprofitar el viatge fins a la Cerdanya, vaig avisar a l’Emma Roca que pujava i vam quedar al matí per fer una sortida amb raquetes de neu.

No feia massa sol però vam suar la gota! A Ritme de l’Emma (jo traient la llengua al darrera) i cap de les dues sense poder callar; ens veiem molt de tant en tant i quan coincidim ens posem al dia.

És inevitable que parlem dels nostres interessos professionals i la nostra empenta, que compartim, de treballar per la salut de l’esportista. Jo li explicava que tenia en ment seguir treballant en pedagogia d’hàbits saludables, com el que portava fent tot l’any, però com a autònoma, enlloc de en nom de la Fundació; i ella m’animava a fer-ho.

Quan vam arribar a casa seva em va ensenyar a la nevera els productes que li havien enviat des de Natursoy, el seu nou patrocini, i que jo li havia passat el contacte. No recordo exactament què era però si recordo dir-li “doncs jo amb això cuino un no se qué que està boníssim i va molt bé per després d’esforços exigents…” i l’Emma, tant natural com és ella em diu: “doncs ja m’ho ensenyaràs, això ho has de compartir, no t’ho quedis només per tú”, tot fent broma.

Seguíem a la cuina, i va ser ella qui va proposar de fer un vídeo juntes on ensenyéssim a la gent la recepta que li havia dit. Creia que era una bona manera de fer pedagogia i alhora de poder ajudar al seu nou patrocinador a tenir més visibilitat. I tenia raó.

_MG_6512La nostra conversa va canviar de temes, però jo a casa, el següent més, hi vaig seguir rumiant. Poc a poc, la idea va anar madurant i vaig creure que no només podia fer un vídeo sinó diversos, i que podíem aprofitar els consells de més esportistes reconeguts. Jo sempre aprenc molt de l’Emma, la Núria, el Blacky, l’Eugeni, la Judit, el Jordi i altres amics que competeixen en alt nivell. Volia buscar la manera de fer extensiva a més gent l’experiència que tenen.

Poc a poc li vaig anar donant forma i vaig muntar la presentació del projecte. Li vaig enviar a l’Emma perquè em dongués el seu parè. “Molt xulo, endavant!” va respondre el mail de seguida, ràpida però escueta perquè sempre va de corcoll. La primera empresa on vaig anar a presentar-ho és Natursoy, era el més just! I des de la primera reunió, on l’entusiasme es va fer pal·lès, ja vam tenir l’Sport & Cook engegat.

Us deixo l’enllaç del vídeo presentació; però la veritable història de com va sorgir la idea, només es queda en aquest blog 😉

Web oficial del programa

Més informació

CÓMO NACIÓ SPORT & COOK:

Un día entre semana de marzo, habíamos quedado en Puigcerdà con Eduard Jornet y parte del equipo de la VCUF para comer y hacer reunión de la organización de la cursa. Para aprovechar el viaje hasta la Cerdanya, avisé a Emma Roca que subía Y quedamos por la mañana para hacer una salida con raquetas de nieve.

No hacía mucho sol pero ¡sudé mucho! A ritmo de Emma (yo detrás, sacando la lengua) y ninguna de las dos sin callar; nos vemos de vez en cuando y cuando coincidimos aprovechamos para ponernos al día.

Es inevitable que hablemos de nuestros intereses profesionales y de nuestras ganas de emprender, que compartimos, para trabajar la salud del deportista. Yo le explicaba que tenía en mente seguir trabajando en pedagogía de hábitos saludables, tal y como llevaba un año haciéndolo en nombre de la fundación, pero ahora hacerlo como autónoma. Ella me animaba hacerlo.

Cuando llegamos a su casa me enseñó en la nevera los productos que le habían enviado desde Natursoy, su nuevo patrocinio y que yo le había pasado el contacto. No recuerdo exactamente qué era, pero sí recuerdo decirle: “pues yo con esto cocino uno se cree que está buenísimo y va muy bien para después de los esfuerzos exigentes…” Y Emma, tan natural como es me dice: “pues ya me la enseñarás, esto lo tienes que compartir, no te lo quedes sólo para ti” dijo bromeando.

Seguíamos en la cocina, y fue ella quien propuso de hacer un video juntas donde enseñamos a la gente la receta que le había comentado. Creía que era una buena manera de hacerte la hojilla a la vez de poder ayudar a su nuevo patrocinio a tener más visibilidad. Y tenía razón.

Nuestra conversación cambio de temas, pero yo en casa, el siguiente mes, le seguí dando vueltas. Poco a poco la idea fue madurando y creí que no sólo podía hacer un video, sino varios; y que podíamos aprovechar los consejos de más deportistas reconocidos. Yo siempre aprendo mucho de Emma, Núria, Blacky, Eugeni, Judit, Jordi y otros amigos que compiten en altos niveles. Quería buscar la manera de hacer extensiva a más gente la experiencia que tienen.

Poco a poco le fui dando forma al proyecto y monte una presentación. Se lo mandé a Emma para que me diera su visto bueno. “Muy chulo, ¡adelante!” Respondió el mail enseguida, rápida pero escueta porque siempre va a tope de trabajo. La primera empresa donde fui a presentarlo es Natursoy, ¡era lo mas justo! Y desde la primera reunión, ya mostraron su interés en Sport & Cook y ya teníamos el proyecto adelante.

Os dejo el enlace del video de presentación, pero la verdadera historia de cómo surgió la idea se queda en este blog 😉

Web oficial del programa

Mas información

Un comentario en “Com va néixer Sport & Cook

Digues la teva:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .