Córrer pels altres: Reto Cébé

Tinc la sort de poder participar en diferents projectes solidaris vinculats al món de l’esport. Algunes vegades són les mateixes entitats que treballen per col·lectius concrets qui em demanen projectes per tal de fer difusió de la seva tasca, o bé per recaptar diners per la causa, ja que el 3r sector està patint severament la crisi. Més feliç em fa, però, quan són les marques qui m’encarregauen un projecte per poder ajudar a entitats que treballen per col·lectius.

Aquest any, la marca francesa de material esportiu Cébé em va encarregar el Reto Cébé. Un projecte que té tres motius solidaris i que ha merescut el premi europeu de Bushnell en Responsabilitat Social Corporativa.

El primer motiu d’aquest repte té per objectiu combatre la desnutrició infantil a través de la Fundació EDUCO lliurant 1€ per cada ullera infantil que es vengui de la marca. Teniu el vídeo on l’Emma Roca, embaixadora de la campanya, explica bé en què consisteix aquest primer objectiu del projecte solidari.

El segon motiu és per l’assocació DEBRA que treballa amb afectats de pell de papallona. A través de la plataforma iWopi que permet donar els quilòmetres que fas i enregistres amb algun dispositiu amb geolocalització (Endemondo, Suunto, Polar, etc…). Per un nombre concret de quilòmetres donats a la causa, Cébé dona ulleres a les botigues solidàries de DEBRA. Aquest vídeo és el de la campanya de sensibilizació, protagonista per l’ultrarunner francés Sebastien Chaigneau i la Nina, una catalana afectada per l’epidermòlisi bullosa.

El 3r i últim motiu solidari encara està per presentar,  però anirà destinat pels nens de l’Himalaya a través de la fundació de l’alpinista Edurne Pasaban.

Tot plegat un projecte del qual em sento orgullosa d’haver participat perquè no només he pogut treballar amb grans professionals i grans persones dins de Cébé, sinó també he pogut palpar la cara més solidària de les marques comercials esportives. A més, ja no cal dir-ho, de tota l’ajuda que el Reto Cébé ha permès a infants de beques menjador i afectats de EP.

_MG_6293Gràcies a l’equip de Cébé, per la vostra bona voluntat i la vostra feina. Gràcies a tots els qui heu comprat ulleres Cébe pels vostres fills i gràcies als qui us heu “molestat” a donar els vostres quilòmetres per la causa.

 

 

CORRER POR LOS DEMÁS: RETO CÉBÉ

Tengo la suerte de poder participar en diferentes proyectos solidarios vinculados al mundo del deporte. Algunas veces son las mismas entidades que trabajan para colectivos concretos que me encarga proyectos para hacerles difusión de su labor, o para la recaudación de dinero para la causa, pues el tercer sector está sufriendo más que nadie la crisis. Incluso me hace más feliz cuando son las marcas comerciales que me encargaron proyecto para poder ayudar a entidades que trabajan para la sociedad. Este año, la marca francesa de material deportivo Cébé, me encargó colaborar en su Reto Cébé. Un proyecto que tiene tres motivos solidarios y que agradecido el premio europeo de Bushnell en responsabilidad social corporativa.

El primer motivo de este reto tiene por objetivo combatir la desnutrición infantil a través de la fundación Educo. Por cada ropa infantil que se venda de la marca, Cebé dona 1€ a el programa de becas comedor de Educo. Tenéis el video donde Emma Roca, embajadora de la campaña, explica en qué consiste este primer objetivo del proyecto solidario.

El segundo motivo es para la asociaciónDebra, que trabaja con afectados de piel de mariposa. A través de la plataforma iWopi te permite donar los kilómetros que haces i que registras con algún dispositivo con geolocalización ((Endemondo, Suunto, Polar, etz.). Por un número concreto de kilómetros donados a la causa, Cébé regala gafas a las tiendas solidarias de Debra. Este video es el de la campaña de sensibilización, protagonizado por el ultra runner francés Sebastien Chaigneau y Nina, una catalana afectada de epidermólisi bullosa.

El tercero y último motivo solidario del reto Cébé, aún está por presentar oficialmente, pero irá destinado a los niños del Himalaya a través de la fundación de la alpinista Edurne Pasaban.

El conjunto un proyecto del cual me siento orgullosa de haber participado, porque no sólo he podido trabajar con grandes profesionales y grandes personas dentro de Cébé, Sino también he podido palpar la cara más solidaria de las marcas comerciales deportivas. Además, ya no hace falta decirlo, de toda la ayuda que el reto Cébé ha brindado anillos con las becas comedor y a los afectados de EP.

Gracias al equipo de saber por vuestra buena voluntad i por vuestro trabajo. Gracias a todos es que habéis comprado gafas también para vuestros hijos, y a los que habéis dedicado algún tiempo a donar vuestros kilómetros a la causa.

Un comentario en “Córrer pels altres: Reto Cébé

Digues la teva:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .