Jornades d’Activitat Física I Maternitat

 

Per primer cop es creen unes jornades monogràfiques on es parla de la pràctica d’activitat física en l’etapa de l’embaràs i els primers anys de maternitat.Captura de pantalla 2015-06-02 a les 9.22.11

Les jornades es duran a terme el 19, 20 i 21 de juny a diversos espais de Vilafranca del Penedès i tenen doble objectiu:

– Oferir informació a les dones ja practicants d’algun esport o activitat física la informació necessària per seguir practicant demanera saludable.

– Concienciar dels beneficis per la salut de l’activitat física en aquests períodes de la vida de la dona.

En les jornades també es pretén reunir a la comunitat de dones que estan a punt de ser mares o ho han estat fa poc, per tal de crear un vincle d’aprenentatge entre elles i poder fer llaços de treball cooperatiu.

Cal tenir en compte, que les jornades es plantegen per dones ja que són les qui físicament passen per l’embaras, el part i l’alletament, però a totes les activitats que realitzem a les jornades és possible l’assistència de la parella, només cal que ens ho indiqueu quan feu la inscripció.

Les activitats que es proposen per el cap de setmana són les següents:

Captura de pantalla 2015-06-05 a les 22.58.48

 

Es pot escollir l’opció d’assistir a totes les activitats programades a un preu de 60€ o bé assistir només a les activitats puntuals que un li interessi (consultar preus). Les places són limitades. Les inscripcions es poden fer efectives al correu jornadesafim@gmail.com fin el proper 17 de juny.

Les jornades tenen el suport del departament de salut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i  hi ha diversos professionals que hi intervenen tot i que han estat impulsades per 3 professionals de la salut residents a Vilafranca: Astrid Barqué, Laura Màrquez i Montse Sacrest que tenen projetes professionals a la Vila on es dediquen a la salut de les persones: vitampleni, elna i espai pilates.

Diversos comerços i professionals del Penedès són col·laboradors de les jornades i oferiran mostres gratuïtes i descomptes per producte o pels seus serveis a les inscrites: EcoElna, L’Espígol i Galitó Fotografia, Xalet i Refugi UEC, aigua d’Andorra, delicatessen

Veure presentació per ampliar informació: presentacio_jornades

Enllaços:

Facebook

Twitter

Agenda de l’Escorxador

Agenda Ajuntament de Vilafranca

Digues la teva:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .